top of page

OOST-VLAANDEREN

Voor U visual solo.png
Sabina De Craecker.JPG
Sven Masyn

20e plaats

Kamer van Volksvertegenwoordigers

Geboren in 1967 als jongste en enige jongen in een gezin van vijf, ben ik opgegroeid in Sint-Niklaas. Mijn vader was verzekeringsmakelaar en mijn moeder lerares in de 1ste graad middelbaar onderwijs. Met deze achtergrond studeerde ik economische wetenschappen in de humaniora. Waarna ik, omdat ik leer moe was, mijn legerdienst aanvatte, om 16 maanden later af te zwaaien als reserve officier.

Daarna terug naar de school om mijn bachelor diploma Boekhouden/bedrijfsmanagement te halen. Met deze bull op zak, startte ik voor 10 jaar lang in de bedrijfsboekhouding, om in de laatste fase een volledig boekhoudteam te leiden.

Voor mij was het niet genoeg, niet uitdagend genoeg, en ik startte mijn traject om de accountantstitel te behalen bij het instituut voor accountants. Ik zei de bedrijfswereld gedag, en startte een 8 jaar lange leerervaring bij een revisorenkantoor. Waarna ik ook gecertificeerd accountant geworden ben.

Tijd om op mijn eigen benen te staan. Sinds 2009 run ik mijn boekhoudkantoor in Beveren. Hierbij sta ik in nauw contact met de zelfstandigen en kleine ondernemingen en voel ik als geen ander wat er leeft bij deze mensen. Hun bezorgdheden wil ik dan ook meenemen bij Voor U, om deze mensen een vertegenwoordiging te geven.



___

bottom of page