top of page

OOST-VLAANDEREN

Voor U visual solo.png
Sabina De Craecker.JPG
Mattias Redant

10e plaats

Kamer van Volksvertegenwoordigers

Ontmoet Mattias, geboren op 7 november 1988. Mattias is afkomstig uit Oost-Vlaanderen, regio Herzele en betreedt de Belgische politiek met een positieve blik en brengt heel wat nationale en internationale werkervaring met zich mee. Mattias heeft pakweg 7 jaar in het buitenland vertoefd waarvan 5 jaar in Zuidoost Azië wat hem een schat aan ervaringen en een nieuwe kijk op het leven heeft meegegeven.

Het huidige politieke systeem en de alsmaar erger wordende politieke zelfbediening is hem een doorn in het oog. Mattias is vastbesloten mee te helpen om verandering te brengen. Thema’s waar hij belang aan
hecht zijn koopkracht, veiligheid, huisvesting, migratie en integratie, welzijn, EN vrijheid.

Mattias is van mening dat het mogelijk is om een samenleving te creëren waar ieder zijn steentje bijdraagt, zich veilig en aanvaardt voelt, en waar rotte appels geen kans maken te boel te verzieken.

Daarnaast is hij voorstander om de Belgische staatsstructuur en het nut van Europa serieus in vraag te stellen, inclusief de huidige particratie.

Ook de groeiende problemen op de huizenmarkt en het constant wisselende groene beleid die geen voeling heeft met de realiteit van de burger laten Mattias niet onberoerd.

Mattias zijn ervaring in internationale betrekkingen heeft hem laten inzien dat verandering mogelijk is. DE ESSENTIE: samen bouwen aan een sterker, veerkrachtiger België.

Sluit je daarom aan bij onze reis naar een toekomst waar we trots op kunnen zijn.___

bottom of page