top of page

OOST-VLAANDEREN

Voor U visual solo.png
Sabina De Craecker.JPG
Linda Aigwanfo

21e plaats

Vlaams parlement

Ik sta hier als Linda, een vrouw met een passie voor zorg en een diepgeworteld geloof in de kracht van directe democratie. Mijn levenspad heeft me geleid van Lagos, Nigeria, naar het hart van Gent, waar ik mijn bijdrage lever aan onze gemeenschap.

Als zorgkundige in een rusthuis heb ik de ouderen en gepensioneerden bijgestaan. Ik heb hun handen vastgehouden, hun verhalen aangehoord en hun eenzaamheid verzacht. Voor mij zijn zij geen statistieken, maar levende zielen die onze zorg en aandacht verdienen. Dit is waarom ik geloof in een politiek die dichter bij u staat, waarin uw stem gehoord wordt en waarin we samen bouwen aan een maatschappij waarin niemand wordt vergeten.

Net zoals "Voor U" pleit ik voor transparantie en deontologie bij politici. Laten we de sluier wegnemen en helderheid scheppen. Geen verborgen agenda’s, maar openheid en eerlijkheid. Ik ben nooit werkloos geweest, altijd heb ik gestudeerd en gewerkt. Ik begrijp de waarde van kansen en gelijke rechten voor iedereen, ongeacht afkomst.

De mens is het hart van onze samenleving. We zijn radertjes in een groter geheel, met onderlinge verbondenheid. Politiek mag niet verstoren, maar verbinden. Laten we streven naar een evenwicht, waarin respect en vriendelijkheid de norm zijn. Samen kunnen we een verschil maken, niet alleen in de politiek, maar ook in ons dagelijks leven.

Voor een betere toekomst, voor u en voor ons allemaal.

___

bottom of page