top of page

OOST-VLAANDEREN

Voor U visual solo.png
Sabina De Craecker.JPG
Brenda Nerinckx

11e opvolger

Kamer van Volksvertegenwoordigers

Geboren te Aalst op 6 november 1965. Gehuwd met Bart Cappaert.

Gekend als dierenactiviste in hart en nieren, werkt zij als therapeute met kinderen, jong adolescenten en drugsverslaafden.

De honger naar studeren zorgde ervoor dat zij meerdere Bachelor en master diploma's heeft in criminologie en psychologie, daarbuiten bestudeerd ze ook nog eens de rechten en is ze dikwijls terug te vinden op één of andere rechtbank als bemiddelaar tussen beschuldigde en rechters, in sommige gevallen kan ik terugvallen op onze lijsttrekker Meester Verstraeten Michael.

Oprichtster van DESK VZW in 2014. Waarbij zij zich ook vrijwillig inzet voor mensen die het niet altijd even makkelijk hebben.

Vrije tijd spendeert ze tussen honden als hondengedragstherapeute, paarden (ex- internationale dressuurruiter en tot op heden lesgever aan young riders en hippotherapie (werken met mindervalide) en een passie voor wagens. Ze is dan ook ondervoorzitter bij Running Aces tuningclub. Vrijwilliger bij King's Legacy (waar zij zorgt voor afgedankte paarden misbruikt uit de ruitersport).

Daarbuiten heeft zij reeds de Lijst Rossem in 2014 volledig op poten gezet met een volledig programma voor mens en dier, destijds lijsttrekker Oost-Vlaanderen - Federaal.

Hekkensluiter gepassioneerd uit solidariteit voor mens en dier en vooral VOOR U.

bottom of page